• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Savjet mladih Općine Gradec

Savjet mladih Općine Gradec

Predsjednica Savjeta mladih: Luka Klepić
Potpredsjednik Savjeta mladih: Ana Marija Ambrušec
Facebook stranica Savjeta mladih: https://www.facebook.com/mladigradec
 

Savjet mladih osnovan je u ožujku 2014. godine, a politički je nezavisna/ne stranački opredjeljena skupina mladih s područja općine Gradec.
Konstituirajućom sjednicom 17. lipnja 2014. odabrano je 5 članova: Danijela Ivačin, Marija Maslać, Ivan Jurić, Luka Klepić i Mateo Vrbnjak, dok je za predsjednicu odabrana Ana Marija Ambrušec, a njenog zamijenika Vedran Kos.
U mandatu od 3 godine, ovo je savjetodavno tijelo Općine Gradec provelo brojne projekte, a cijela povijest događaja bilježi se na službenoj facebook stranici koja je dostupna javnosti.
U lipnju 2017. godine, nakon završetka prvog mandata, bira se novi saziv za drugi mandat na kojem je odbrano 6 članova: Valentina Hmelina, Zrinka Ivačin, Ivan Keleković, Kristijan Agičić, Antonio Klanjec i Mateo Vrbnjak. Za predsjednicu je odabrana Ana Marija Ambrušec, dok je njen zamijenik Luka Klepić.
Mladež nastavlja svoj aktivan rad na svim područjima u Općini Gradec, a za dobrobit djece i mladih. Od ljeta 2020. godine treći mandat takvog aktivnog djelovanja čine Luka Klepić kao predsjednik, Ana Marija Ambrušec kao njegova zamjenica te Andreja Dubravec, Zrinka Ivačin, Petra Jegdić, Lidija Kuserbanj, Vedran Kos, Helena Rebrović-Mijak i Antonija Rajtar kao članovi.

Od 2018. godine članovi savjeta mladih Općine Gradec odabrani su i u Savjet mladih Zagrebačke županije, a od 2019. i u Savjet mladih Vlade RH gdje su kao općinski savjet mladih svojim provedenim aktivnostima predloženi za primjer drugima.

Namjera Savjeta mladih Općine Gradec je isključivo dobrobit zajednice, volonterski se zalažu za razne društvene i humanitarne akcije, te interese mladih. Surađuju sa svim mladim osobama na području Općine Gradec i ostalim udrugama, a uz sve navedeno broje i mnogo volontera koji se priključuju u razne aktivnosti te događanja koja se organiziraju, kao i projekte koje provode.

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

 

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI WEB STRANICE

 

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097