• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Izvještaj sa 2. sjednice Općinskog vijeća

Dana 7. rujna 2021. godine (utorak) održana je 2. sjednica Općinskog vijeća Općine Gradec na kojoj je po dnevnom redu usvojeno slijedeće:
1. Zapisnik sa konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća Općine Gradec – JEDNOGLASNO USVOJEN
2. Izvješće o izvršenju proračuna Općine Gradec sa Zaključkom – JEDNOGLASNO USVOJENO
3. Odluka o sudjelovanju roditelja u pokriću dijela troškova smještaja djece u Dječjem vrtiću “DIN-DON” Gradec – USVOJENA VEĆINOM GLASOVA (SA 8 GLASOVA ZA I 5 GLASOVA PROTIV)
4. Odluka o oslobađanju udjela u cijeni plaćanja troška smještaja djece u vrtiću za mjesec srpanj 2021. godine – JEDNOGLASNO USVOJENA
5. Odluka o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području jedinice lokalne samouprave - Izgradnje Kulturnog centra u Gradecu – USVOJENA VEĆINOM GLASOVA (SA 12 GLASOVA ZA I I 1 GLASOM PROTIV)
6. Odluka o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području jedinice lokalne samouprave - Izgradnje tržnice u Gradecu – USVOJENA VEĆINOM GLASOVA (SA 12 GLASOVA ZA I 1 GLASOM PROTIV)
7. Odluka o visini naknade troškova članovima Općinskog vijeća i članovima radnih tijela Općinskog vijeća Općine Gradec – JEDNOGLASNO USVOJENA
8. Odluka o visini naknade predsjedniku Općinskog vijeća Općine Gradec – JEDNOGLASNO USVOJENA
9. Odluka o subvencioniranju prijevoza učenika srednjih škola za školsku godinu 2021./2022. – JEDNOGLASNO USVOJENA
10. Odluka o financiranju kupnje svih bilježnica i likovnih mapa za učenike od I. – VIII. razreda i kupnje radnih materijala za tehničku kulturu od V. – VIII. razreda – JEDNOGLASNO USVOJENA
11. Odluka o izradi Plana razvoja Općine Gradec za razdoblje od 2022. – 2027. godine – JEDNOGLASNO USVOJENA
12. Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Gradec – JEDNOGLASNO USVOJENA

Predsjednica Općinskog Vijeća Općine Gradec gđa. Gordana Ivačin predsjedavala je sjednicom i zadovoljna je predloženim i gotovo jednoglasno izglasanim Odlukama kojima će se pridonijeti razvoju Općine Gradec. Jednako tako, iako iscrpno razlagajući i temeljito objašnjavajući gotovo svaku točku dnevnog reda, načelnica općine gđa. Ljubica Ambrušec, također je zadovoljna izglasavanjem jer su skoro sve Odluke i izvješća jednoglasno usvojena što potkrepljuje zajedništvom koje će svakako biti potrebno za razvoj i boljitak Općine Gradec i u ovom mandatnom razdoblju. Načelnica se u svojem obraćanju osvrnula i na neke od uspješno provedenih projekata u prošla dva mandata kao primjer za provođenje istih koji predstoje u slijedećem četverogođišnjem mandatu te se nada da će se jednako tako uspješno svi i provesti. Ujedno je zahvalila svim vjećnicima koji su razumno i konstruktivno izglasali odluke koje će pridonijeti boljitku življenja svih mještana Općine Gradec te će takvim promišljanjem, smatra načelnica, svi zajedno nastojati opravdati ukazano povjerenje mještana Općine Gradec kao i u prethodnim sazivima.

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

 

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI WEB STRANICE

 

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097