• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Izdavanje e-propusnica - NOVO

 

izdavanje e-Propusnica, zbog povećanog broja zahtjeva koji pristižu. Iz tog razloga više NIJE potrebno zatraživati propusnice za područje bivše općine Vrbovec i to je potvrđeno od strane načelnika PP Vrbovec.

U sustav se može ući koristeći pristup za aplikaciju e-Građani, tokenom bilo koje poslovne banke, studentskom lozinkom. Oni koji nisu u sustavu e-Građani i dalje će moći koristiti dosadašnje načine predaje zahtjeva putem mail adrese Stožeru civilne zaštite Općine Gradec: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na Općinu Gradec: 01/2797-097

VAŽNO! “Stare” (obične) propusnice vrijede još do 6. travnja (ponedjeljak), a ako bude potrebe taj će rok biti produžen i o tome ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Dakle, od 6. travanja 2020. godine ne vrijede stare (obične) propusnice, već trebaju biti isključivo e-Propusnice s QR kodom. Svi poslodavci, liječnici i ostali koji su izdali obične propusnice moraju svojim zaposlenicima, pacijentima i građanima dati nove e-Propusnice (bez obzira na rok trajanja propusnice).

NAGLAŠAVAMO! Propusnice su uvedene da bi se omogućilo nužno kretanje izvan općina i gradova (posao, doktor, nužni obiteljski razlozi), a ne za općenito putovanje iz nekih drugih razloga. 

Hvala Vam što poštujete mjere i zapamtite; što se više budemo pridržavali uputa, ove mjere će kraće trajati!

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

 

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI WEB STRANICE

 

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097