• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Dopune odluka o radu trgovina i odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o dopuni Odluke o radnom vremenu trgovina. Njome je, s ciljem omogućavanja primjerene opskrbe građana u povodu blagdana Uskrsa i uskrsnog ponedjeljka u razdoblju od 9. do 11. travnja 2020. godine trgovinama kojima je dopušten rad određeno da mogu raditi u vremenu od 7 do 20 sati uz poštivanje svih mjera socijalnog distanciranja. (Odluka PDF)

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o dopuni Odluke zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, kojom je dopušteno sklapanje sporazum o zajedničkom obavljanju poslova civilne zaštite, a odnosi se na udruživanje više jedinica lokalne samoupravekoje su prostorno povezane u jedinstvenu cjelinu i koje pripadaju istom geografskom području i dijele zajedničke rizike. (Odluka PDF)

 

 --------

 Nar. nov., br. 43/20 od 8. travnja 2020. objavljena je odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 1. travnja 2020.:

Stupanjem na snagu ove Odluke stavljaju se izvan snage prethodno donesene:

  • Odluka o mjeri obustave rada tržnica i svih objekata u sastavu tržnica u kojima se obavljaju druge djelatnosti (»Narodne novine« br. 35/20) i
  • Odluka o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašene epidemije COVID-19 (»Narodne novine« br. 38/20).

 

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

 

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI WEB STRANICE

 

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097